/ Allmänt /

Beach life

Pastasallad med sandströssel serverades det igår kväll - "vi låtsas att det är ruccolan som är dåligt sköljd" sa lilla E. Men knastret dämpade inte vår eufori över att kunna dinera på stranden i maj, med lufttemperatur helt i klass med Ningbos.
 
Så är vi åter med i den uppkopplade ligan, glädjen här hemma är som ni säkert förstår närmast extatisk. Eller, vi är rätt nöjda i alla fall, det är ju lite halvjobbigt att behöva gå över till svärmor med datorn under armen varenda gång man ska blogga till exempel. Internet känns nästan som en rättighet numera, nästan i klass med att ha tillgång till vattenklosett och varmvatten!
 
Nåväl, just nu behövs mest kallvatten eller annan svalkande dryck. Ett par bilder till från gårdagskvällen som var fantastisk sånär som på att mannen befann sig i en annan del av världen och gick miste om en härlig familjestund. Men nu är han hemma igen!
 
Ikväll är det lika varmt, lika soligt och helt konstigt faktiskt. Umeå universitet har en traditionell fest den här helgen; "Brännbollsyran", som höres en brännbollsfest med både seriöst spel och seriöst festande - och ofta brukar det vara svinkallt och faktiskt till och med snöa ibland. Nu lär det bli värmeslag folk drabbas av, eller solsveda kanske.
 
Apropå sport så har jag i ett anfall av sinnesförvirring anmält mig till ett löplopp, "Vårruset" på tisdag. Mest för att man får en picknickkorg efteråt. Trevlig helg!