/ Allmänt /

Glitter så långt jag ser

Hohoho alla julfirrar! Vi pysslar och grejar hemma så det slår alla rekord genom tiderna. Vet inte vad som flugit i oss? Kan det vara så att det bedrövliga vädret (regn, dimma och halka) måste motas bort i medvetandet? Bjuder hur som helst på några bilder från detta unika decemberläge.
 
Årets gran, den egenhuggna från vidderna i norr. Har hittills skött sig snyggt och inte barrat. Kattmonstret gör dock sitt bästa för att sabotera alla paket (nu några fler än på bilden) med sina sylvassa klor.
Beslutade under den årliga julmiddagen att pepparkakshusprojektet skulle bli en mer utmanande variant i år; Shanghais Financial Center, i folkmun kallad "kapsylöppnaren". OBS! Ej i naturlig skala.
Jag bestämde men fick för husfridens skull inte delta i bygget, så har det varit ända sedan jag i vredesmod langade ut en brinnande stekpanna med smält socker genom fönstret. Ändå skönast att bara titta på ju.
Kinesiska tecknet för "kärlek". Julens budskap ifall någon missat det.
Klart! Nu är det supermysigt hemma, stora K har äntligen kommit hem med flyget och bara en enda liten fjuttig dag återstår på jobbet...jultalet till kyrkan är skrivet och imorgon vid den här tiden går jag in i viloläge BIG time. Men först en liten After Work med kollegorna. Because we´re worth it.
 God jul på er!