/ Allmänt /

Vem är du?

Bra fråga. Finns det fler än jag som inte kan formulera sig på ett vettigt sätt när den frågan kommer upp på exempelvis en konferens och den obligatoriska presentationsrundan äger rum?
 
Alla andra: "Ja jag är 47 år och bor med min fru/man och våra två/tre/fyrahundra barn där och där och jag har gjort det här och det här och det här och jag har alltid velat jobba med det här som jag gör nu och jag har den HÄR vansinnigt genomtänkta visionen om min yrkesbana och och den tänker jag införliva på det här finurliga och helt unika sättet". Typ så.
 
Jag: "Jaa haha nu kommer jag bara att tänka på Arja Saijonmaa "Vem är du vem är jag, levande charader" hahaha nämenallvarligttalatså.....jag är född i Skorpionens tecken (!!) och har en katt som heter Pepsi (!!!!). Skärpning. Och jag tror nog att jag skulle kunna jobba med något roligare - (oj, chefen satt ju med) eller det menar jag ju inte...riktigt. Men jag har bott i Kina och jag längtar tillbaka ut i världen - men jag har ju också visioner om mitt jobb. Jag bara kommer inte på dem just nu. Oj vad vimsigt." Slut.
 
Det var visst jag det.