/ Allmänt /

Tillbaka till verkligheten

Imorgon börjar jag jobba! Efter en liten paus på sisådär ett år och 7 månader ska jag nu åter tillbaka till mitt arbete och det känns faktiskt spännande. Tänka sig.
 
Vi har ju som sagt varit på semester i Schweiz, vilket på alla sätt var fantastiskt. Kan absolut inte lägga upp så många bilder som egentligen skulle behövas för att visa hur otroligt vackert det var, men några stycken bjuder jag på. I klarade lägerveckan i Kandersteg galant, fattas bara annat, och när han inte hade hört av sig alls på tre dagar var jag övertygad om att han hade trillat ner i någon glaciärspricka eller blivit bortrövad av en snöman. Så var det inte, han hade bara så kul att han glömde bort sina gamla föräldrar ett tag. 
I hann klättra upp på toppar på över 2500 m, tappa sin vattenflaska i ett vattenfall, lära andra lägerdeltagare att äta Smarties med pinnar, överleva rodelåkning och höghöjdsbanor samt göra vandringar till undersköna dalar och klappa alpkor. What a memory!
 
N och jag reste söderut genom långa tunnlar och över höga bergspass och landade på andra sidan alperna i ett medelhavsklimat med palmer och underbara sjöar. Där levde vi vuxenliv med många, långa restaurangbesök och njöt varenda sekund. Bäst med Schweiz var - allt. Läget i Europa, att man kan tala tre olika språk, vyerna, maten, värmen...helt klart ett tänkbart land att emigera till. Nedan ett av hotellen vi bodde på. Sämre utsikt kan man ha.
Joddeladiho!
 
Kort sagt; vi är supernöjda och återvänder gärna. Massor av andra saker har ju hänt i sommar också, men just nu var detta allt. Vi hörs!