/ Allmänt /

Gult är den varmaste färgen

Äggskallar är vi allihopa 
 
Enligt min åsikt kan julen slänga sig i väggen i jämförelse med högtidernas högtid; påsken. Solen skiner (nästan alltid då), firandet är mindre kravfyllt och traditionsbundet, maten ännu godare och i vårt fall är vi oftast ännu fler (roliga) människor som samlas och påskar ihop. I år blev det en snöfattig men väldigt glädjerik helg med många skratt och fina fiskar. Inalles var vi 18 personer på påskafton och det blev till och med dans innan kvällen var slut. Lilla E var krasslig men ändå med, stora K brände på skotern och fiskade gäddor och I hängde med sina sysslingar och kusiner hela dagarna och spelade kort.
 
Skidföret var väl sådär....
 
Höjdpunkten var nog ändå påskharens ankomst. Han kom skuttandes och förgyllde tillvaron med en helt ny giv; en sång om "the Easter Bunny". De äldre barnen och vi vuxna är om möjligt ännu mer förväntansfulla inför detta inslag. Undra på det - den här påskharen har många ägg i rockärmen...
Här kommer han, här kommer han...!
Follow the Easter Bunny, hop hop hop!
 
Som sagt - en underbar påskhelg. Stort tack till värdparet uppe i norr!
 
 
 
#1 / / Pappa:

En olidlig väntan börjar. När kommer "Påskharens återkomst" upp på biograferna? Hur kommer ledmotivet att låta?

Och uppföljaren "Påskharen flyger österut" lär väl inte dröja heller?

Tack för fina påskbilder!
Mia o P

Svar: Haha! Ja, jag vet inte riktigt vem som kommer att få filmrättigheterna - vi får väl förhandla!
Helena Björnwall Åström

#2 / / Anonym:

Hej!
Återkommen från sol i torpet och just talat med Femtinge teater. Nog skulle påskharen göra succé där tillsammans med våra skådespelande vänner.
Förväntansfulla teaterkonsumenter M och L-Å